Over Jacqueline

Pimpt bestaat al 5 jaar en sinds 1 mei 2020 heb ik deze winkel overgenomen en mag ik mij trotse eigenaresse noemen.

Met trots kan ik zeggen dat de winkel zijn vruchten af werpt. Ik heb er een eigen draai aan gegeven met bijvoorbeeld de mogelijkheid dat bij ons producten gegraveerd kunnen worden! Deze toevoeging vind ik extra leuk, ik streef ernaar om creatieve ideeën te stimuleren en tot werkelijkheid te kunnen brengen dus ook de ideeën van de klant zelf. Hoe mooi is het dat een klant een idee heeft voor bijvoorbeeld een persoonlijk cadeau en dit bij ons uitgevoerd kan worden.

Hiervoor was ik al een ruime tijd bezig met fotografie voornamelijk als een uit de hand gelopen hobby.

Al van jongs af aan heb ik een grote liefde voor fotografie en vind ik het belangrijk om alle mooie en kostbare momenten vast te leggen in een foto zodat hier altijd weer op teruggekeken kan worden. "Fotografie zit in alles" die zin hoor ik vaak terugkomen en ik sluit mij hier helemaal bij aan.

Het maakt niet uit waar ik ben of wat ik zie, als ik een stukje ga rijden ben ik al om mij heen aan het kijken en zie ik van een locatie al een foto voor me. Ik heb ik al vaak in mijn gedachten wat ik wil fotograferen en hoe ik dat wil gaan doen. Vaak tijdens de shoot geef ik er toch weer een andere draai aan, overleg ik met de gasten en zo kom ik uiteindelijk tot een eindresultaat waar iedereen blij van wordt! Meestal hebben we het gezellig gehad en veel gelachen! hier kan ik echt van genieten.

Ik sta voor jullie klaar om mijn best te doen om uw wensen te vervullen.

Wellicht tot gauw in mijn winkel en/of studio!

~ Jacqueline

TOP