Jacqueline Berghuis

Pimpt bestaat al heel lang maar sinds 1 mei 2020 heb ik deze winkel overgenomen en mag ik mij trotse eigenaresse noemen.

Ik kan met blijdschap zeggen dat de winkel nog steeds zijn vruchten af werpt. Ik heb er een eigen draai aan gegeven met bijvoorbeeld de mogelijkheid dat bij ons producten gegraveerd kunnen worden. Deze toevoeging vind ik extra leuk, ik streef ernaar om creatieve ideeën te stimuleren en tot werkelijkheid te kunnen brengen dus ook de ideeën van de klant zelf. Hoe mooi is het dat een klant een idee heeft voor bijvoorbeeld een persoonlijk cadeau en dit bij ons uitgevoerd kan worden.

Hiervoor was ik al een ruime tijd bezig met fotografie voornamelijk als een uit de hand gelopen hobby wat ik nu vol trots mijn beroep mag benoemen.

Al van jongs af aan heb ik een grote liefde voor fotografie en vind ik het belangrijk om alle mooie en kostbare momenten vast te leggen in een foto zodat hier altijd weer op teruggekeken kan worden. Een shoot met mij is altijd gezellig, ik maak van elke shoot een leuk feestje zodat je niet alleen naar huis gaat met mooie foto's maar ook met een leuke extra herinnering.

Ik sta voor jou klaar om de wensen te vervullen.

Wellicht tot gauw in mijn winkel, studio of op locatie.

Lieve groet, Jacqueline

Luca van Drie

Sinds mei 2021 ben ik werkzaam bij Pimpt. Naast dat ik Jacqueline ondersteun in de winkel ben ik ook achter de schermen bezig met het bewerken van foto's. Vooral de Photoshop klussen en het repareren van (oude) foto's vind ik super leuk om te doen. Ik kan toveren met foto's!

TOP