Fotoshoot boeken

Wegens onderhoud aan onze website is het niet mogelijk om een fotoshoot te boeken via onze website. Indien u toch een fotoshoot zou willen boeken kunt u contact opnemen met ons via telefoon of mail.

Families

Een mooie familiefoto voor aan de muur? Dan bent u bij Pimpt aan het juiste adres! Een familie brengt veel tijd met elkaar door en maakt samen dan ook veel mee, dat schept een band! Juist die band willen wij vastleggen en laten uitstralen op de foto. Wij zullen er alles aan doen om jullie een leuke belevenis te geven en daarbij mooie foto’s.

Portret

Iedereen is uniek en om dit vast te leggen in een mooie foto is één van onze specialiteiten. Deze foto’s kunnen goed gebruikt worden voor linkedin, je cv of gewoon voor aan de muur in een mooie lijst. Wij proberen tijdens de shoot de kracht van de eigenheid vast te leggen, iedereen is uniek en iedereen is mooi op zijn of haar eigen manier en dit proberen wij tijdens de shoot naar voren te laten komen. Bij aankomst ontvang je iets te drinken en wat lekkers. Na de shoot ga je niet alleen naar huis met mooie foto’s maar ook met een leuke ervaring. Wij hebben ervaring met klanten welke het best spannend vinden om voor de camera te staan of hebben geen idee wat ze moeten doen. Hier hebben wij alle begrip voor en zullen jou op je gemak stellen en de nodige aanwijzingen geven.

Cake smash

De eerste verjaardag van je kindje, of toch de tweede of derde? Eigenlijk is elk jaar dat ze opgroeien iets om te vieren en niks is leuker dan lekker kliederen met taart! Behalve dat de meeste kinderen het geweldig vinden dat ze lekker mogen kliederen en smullen is het ook nog eens een leuke belevenis voor de ouder(s) die erbij zijn. Tijdens de fotoshoot is niks te gek, van muziek tot bellenblaas alles wordt uit de kast gehaald om het kindje lekker te laten lachen.

New born

De kleine is geboren, de liefde van het kersverse gezin is alleen maar gegroeid en jullie zijn druk in de weer met van alles en nog wat en oeps, wanneer worden de foto’s gemaakt? Behalve dat het alleen maar genieten is, is het ook intensief en heb je niet altijd de tijd om die mooie foto’s te maken van “het beginmoment”. Hier willen wij jou graag bij helpen! Een Newborn fotoshoot vinden wij altijd net even extra speciaal. Wij nemen ruim de tijd en zorgen ervoor dat niks vergeten wordt. Wij maken mooie portretten van de baby maar zorgen er ook voor dat het ouderschap mooi wordt vastgelegd en uiteraard worden de eventuele broertjes en zusjes niet vergeten!

Zwangerschap

Er groeit leven in jouw buik! 9 maanden lang mag jij de baby dragen en dat is bijzonder. Het is zeker een mooi om een zwangerschap vast te laten leggen door middel van een fotoshoot. Je kan ervoor kiezen om het als een mommy-to-be shoot te doen en dit alleen te doen of om samen met je partner waarmee je samen dit mooie avontuur en deze nieuwe toekomst mag aangaan. Maak een mooie blijvende herinnering van deze mooie fase in jouw leven.

Zakelijk

Juist in deze tijden is het belangrijk dat u online goed kan laten zien wat u bedrijf te bieden heeft. Bent u op zoek naar een fotograaf met ervaring voor het maken van goede bedrijfsrapportage ‘s voor bijvoorbeeld uw website of social media? dan kunnen wij u zeker verder helpen. Als bedrijf is het belangrijk dat de uitstraling zo eerlijk en professioneel mogelijk is maar ook genoeg laat zien wat het bedrijf voor de klant kan betekenen. Stockfotografie is niet meer van deze tijd, foto’s welke online gekocht zijn komen vaak ook online weer terug bij uw consument en daardoor bent u niet meer uniek. Maak nu uw eigen beeldbank door middel van een zakelijke shoot.

Dieren

Plezier met je dier! Heeft u ook een ontzettend lief, leuk of bijzonder huisdier welke u wilt laten vastleggen op een foto? Dieren kunnen net als mensen ook enorm leuk op foto’s staan, met een beetje geduld en de nodige beloningen komen wij vaak tot een heel mooi resultaat. Geen één dier is voor ons te gek, van vogelspinnen tot paarden wij maken voor u mooie foto’s zodat u een mooie blijvende herinnering heeft aan uw dier.

Groepen

Een foto van uw kookclub? Van uw tennisvereniging? Of juist van uw band? Het kan allemaal. Juist omdat jullie al zo lang zo’n leuke club zijn en goed samenwerken of leuk samen kunnen sporten of koken juist dan is het extra leuk om dit vast te leggen en eventueel voor social media te gebruiken of om als cadeau te geven voor een afscheid bijvoorbeeld.

TOP